2 de set. 2020

CONTE: EL MONSTRE DE COLORS VA A L'ESCOLA

 


👋 Hola!!

📔Avui us porto un conte per treballar l'adaptació amb els mes petits! Es tracta del Monstre de Colors d'@annallenas de l'Editorial @flamboyanteditorial

El monstre de colors comença 🏫l'escola i està fet un embolic, no sap que és l'escola, ni que s'hi trobarà. Tampoc sap de quins objectes emplenar la 🎒, ni què necessitarà. Allí fa nous amics, toca 🎼, llegeix contes, juga al pati, fan gimnàstica, pinten... A l'acabar el dia el monstre està encantat del seu primer dia d'escola. I està desitjant que arribi demà per tornar-hi!

📎Un conte per acompanyar-los en el procès d'adaptació. Per entendre les diferents emocions que senten en un primer dia d'escola. Lo desconegut assusta, tant a adults com a infants i aquest conte els ajudarà a entendre millor moltes de les rutines i espais que podran trobar-se a l'escola.

🖶Tot seguit us deixo uns imprimibles fets per mi per poder realitzar activitats/jocs amb els vostres infants tot treballant el conte del Monstre de colors va a l'escola a partir del vocabulari de les rutines d'aula.També us deixo petits monstres per poder pintar o treballar les emocions del conte: alegria, tristesa, calma, por i ràbia.

                        

AQUÍ teniu l'enllaç

👇👇Espero que us hagi agradat i si també heu utilitzat aquest conte a l'aula o a casa em podeu comentar. Us llegeixo 👀

#compartirrecursos #claustrodeig #claustredeig #claustredeigcat #creantil.lusions #elmonstredecolorsvaalescola #literaturainfantil #albumilustrat #elmonstredecolors #contes #adaptacioinfnatil #rutinesdaula

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada