26 d’ag. 2020

CONTE: L'ERUGUETA GOLUDA

👋 Hola!!

📔Avui us porto un conte que segurament ja coneixeu! Es tracta de🐛 l'Erugueta Goluda d'#officialericcarle! De l'Editorial @editorialkokinos.

La història de l'Erugueta Goluda comença amb un 🥚ou, del que neix una 🐛erugueta que té molta gana. Dilluns menja una 🍎poma, però continua amb gana. Dimarts, dues 🍐peres... i continua amb gana. Dimecres, tres prunes... i continua amb gana. Van passant els dies de la setmana un a un, i l'erugueta menja i menja dia rere dia fins arribar a dissabte amb mal de panxa per haver-se empatxat, així que diumenge menja una mica de verd. Ja no té gana, és grossa i forma un capoll. De la crisàlide sortirà una papallona estupenda.

📎El cicle de la vida, el nom de les fruites i altres aliments, els dies de la setmana... L'erugueta goluda és una història literària rodona i divertida com poques, i plena de continguts pensats per explicar el món als més petits. Un dels llibres més llegits any rere any a tot el món. Motius n'hi ha, oi?

🖶Tot seguit us deixo uns imprimibles fets per mi per poder realitzar activitats/jocs amb els vostres infants tot treballant el conte de l'Erugueta Goluda, tant de lectoescriptura com de matemàtiques.


📄També hi ha una petita programació amb els conceptes i actvitats que podem realitzar. Feu clic a la imatge següent per descarregar els imprimibles.



👇👇Espero que us hagi agradat i si també heu utilitzat aquest conte a l'aula o a casa em podeu comentar. Us llegeixo 👀

#compartirrecursos #claustrodeig #claustredeig #claustredeigcat #creantil.lusions #eruguetagoluda #literaturainfantil #albumilustrat #orugaglotona #contes

4 comentaris:

  1. Molt xulo!! T'he descobert a l'Instagram i m'ha agradat el teu compte. He vist que tenies blog i també hi he fet una ullada. M'he descarregat aquest material per treballa amb el conte de l'orugueta goluda. Tinc el conte a l'aula. Quan presenti amb aquest material t'etiquetaré. Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per la teva visita i pel teu comentari! Espero que et sigui molt útil el material. La veritat és que és un conte que els agrada molt i es poden treballar molts conceptes. Una abraçada i bon any nou!

      Elimina
  2. M'encanta, crec que el faré servir a P3

    Moltes gràcies

    ResponElimina
  3. Moltíssimes gràcies per compartir-ho. et buscaré a l'instagram.

    ResponElimina